Tinkerbell solskydds Idéer

Eftersom hennes skapelse 1953, har Tingeling varit en mycket berömd pixie karaktär. Även om hennes karaktär är mer än 50 år, har hennes popularitet inte bleka; konstruktioner med hjälp Tinkerbell har ständigt populära, särskilt eftersom hennes 2008 film utseende. Fönster behandlingar är ett underbart sätt att föra henne pixie magi till någon liten flicka rum.

Ready-Made Tinkerbell Gardiner

Det finns flera webbplatser som säljer färdiga Tinkerbell fönster behandlingar. Tillsammans med dessa behandlingar kan du också köpa sängar, eller vägg inredning. Det fina med att köpa en uppsättning färdiga gardiner är att du kommer att spara tid och eventuellt ha sängkläder eller andra objekt som använder samma Tinkerbell tema att göra över din lilla flickans rum. MyKidsBedding.com erbjuder Tinkerbell gardiner, kuddar och sängkläder.

Fönster Behandlingar Använda Tinkerbell Fabric

Om du funderar på att göra dina egna gardiner, Disney Fabric.com säljer en mängd olika tyger med Tinkerbell design. Mät din fönstrets längd och bredd. Använd dina mått, bestämmer hur mycket tyg du behöver för att täcka ditt fönster. Beställ tillräckligt med tyg för att drapera löst över ditt fönster och drapera ner till golvet eller förbi fönsterbrädan. Fönster gardiner kan konstrueras genom att dividera tyget jämnt i paneler, eller om du har ett litet fönster, kan en panel av tyg draperad över fönstret vara allt du behöver. Sy en stång ficka på toppen av din panel. Varje kanten av din panel bör lämnas öppen så en gardinstång kan införas för att hänga.

Fönster Behandlingar Använda Ark eller Dukar

Om du inte hittar tyget du söker, överväga att titta efter lakan eller dukar i din Tinkerbell tema. Även om du kanske inte tänker på dessa som möjliga alternativ för markiser, om de innehåller design och tema du letar efter, kommer de att arbeta. Om materialet verkar för tunn för att blockera så mycket sol som du behöver det till, backa den med en annan väv för att säkerställa rätt mängd sol är blockerad. Med dina fönster mätningar i handen, köpa en tillräckligt stor plåt eller bordsduk att täcka ditt fönster. Om du inte har en symaskin för att sy ditt spö fickan, använd säkerhetsnålar med några inches för att säkra din tyg pocket, eller använd fönsterhakar som fäster till din gardinstång och klämma direkt till tyget.

Solskydd Använda dusch Gardiner

Duschdraperier kan vara ett annat alternativ för att göra över ditt fönster behandling. Duschdraperier inkluderar inbyggda öglor för upphängning. Genom att använda gardin krokar, kan du säkra din duschdraperi till din gardinstång. En annan stor fördel med att använda duschdraperier är att tyget är slitstarkt, eftersom det är normalt utsatta för vatten. Tyget kan rengöras lätt, och kan vara mer hållbar än traditionell tyg.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com