Cedar Lumber Typer

Cedar Lumber Typer

Cedar är en rikt aromatisk trä som människor använder hela deras hem. Den intensiva färgen på trädens kärnved ger värme till rum och däck medan doften är kvardröjande och bara potenta nog att blockera ut unken garderoben doftar. Olika typer av ceder finns över hela USA och i hela världen.

Northern Vit

Northern vit hämtar sitt namn från dess ljusa vita splintved med en jämnt fördelad ytstruktur. Cedern är ett ljust trä, som också ofta används i tillverknings kanoter. I mitten av trädet, kärnved, är en rik brun ton, samtidigt som den finkorniga utseende. Decks.com förklarar lukten av norra vita ceder som likt en ny penna.

Western Red

Den stora västra röd ceder träd råkar vara mindre benägna att röta än östra sorter. Western röd kärnved är en lätt, slitstark trä som tål sönderfalls och strukturella variationer från temperaturförändringar. Med märkspannmåls markeringar på olika platser och bredder, har västra röd ceder kärnved en signatur rosa till röd ton.

Atlantic

Hittade längs den östra kustremsan i USA, är Atlantic ceder känd för ett starkt men ändå tilltalande doft när första skäret. Den vitt trä karaktäriseras av en ytstruktur som är knappt märkbar på grund av likformighet och fin textur. Liksom andra cedrar, är Atlantic ceder lätt och tålig, med mycket god sönderfall.

Port Orford

Port Orford finns i ett litet område i sydvästra Oregon och nordvästra Kalifornien. Träet bär en distinkt vit till gul till brun färg. Den gula tonen i vissa splintved och de gula tips i bryn kärnved, gör identifiera Port Orford uppenbara. Decks.com föreslår ceder är känd för sin "ginger liknande lukt," och "bitter, kryddig smak." Port Orford kan krympa något, men det är inte normalt förfalla.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com