Hur man byter snören på Hunter Douglas Honeycomb Blinds

Hunter Douglas honeycomb persienner har 2:58 pull sladdar på varje blinda. Om draglina raster, du € ™ ll har att ersätta den med en ny för att lyfta blinda igen. Hunter Douglas ger sladd ersättnings kit som du kan använda på din egen att sätta en ny sladd i dina persienner. För att byta sladdar, måste du se till att de nya sladdar är rätt storlek för dina persienner.

Instruktioner

•  Ta bort persienner från fönstret. Dra den gamla sladden ner och ut ur mörkarna. Ta bort sidolocken och skjut den övre och nedre plastskydden från mörkarna.

•  Välj de små sladd guider för 3/8 tum veckade persienner och den större guide för 3/4 tum veckade persienner. Skjut sladden guide i hålet i den översta cellen och fyll remsa på toppen av persienner. Endast satte guiden i huvudet skenan cellen.

•  Mät upp sladdlängd. Lägg skuggan höjd till skuggan bredd och lägg 24 för att få den totala längden för en sladd, för stopp bollen nyanser. För block och talja nyanser, multiplicera skuggan längd med två, lägga skugga bredd och 24 för den totala sladdlängd. Varje hål behöver en egen längd sladd.

•  Skjut gängverktyget upp genom botten av mörkarna och in sladden guide. Trä sladden genom styr. Skjut guiden och rep ner i mörkarna, genom varje hål. För block och talja persienner, skjut tråden från toppen till botten, och trä den tillbaka upp genom persienn i hålen parallellt med den första uppsättningen hål.

•  Knyt en knut i slutet av sladden för att säkra den. Byt ut plast täcker på mörkarna och ersätta sidolocken.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com