Vilken typ av mikrovågor kan sättas Över en ugn?

Vilken typ av mikrovågor kan sättas Över en ugn?

Om du har begränsat mot rymden i ditt kök, kan en bänkskiva mikrovågsugn inte vara det bästa alternativet. Många mikrovågor kan installeras över ett område eller en konventionell ugn. Detta arrangemang integrerar mikrovågsugn i ditt kök skåp design och håller dina diskar gratis för matlagning. Medan över intervallet mikrovågor har många saker gemensamt med bänkskivan mikrovågsugn, de två sorterna har också vissa skillnader.

Tillverkare

Många tillverkare av vitvaror gör mikrovågsugn modeller för över en ugn eller ett intervall. Whirlpool och Maytag, till exempel, gör erbjudande av över-range mikrovågsugn i vitt, svart och rostfritt stål, vilket gör det enkelt för husägare att köpa en mikrovågsugn enhet som matchar de övriga apparater i sina kök.

Vad gör en Over-Range Microwave Different

Över-range mikrovågsugn ventileras genom extraktion fan vanligen ingår i botten på en over-the-ugn mikrovågsugn. Vissa mikrovågor kan också innehålla inbyggda lampor som ger belysning för spisen eller spänner nedan.

Installation

Over-range mikrovågsugn kommer i allmänhet med konsoler och en monteringsplatta som att installera apparaten. Fästena fäster direkt på väggen och skåpen över ugnen och spisen. Mikrovågsugnen fäster monteringsplattan, som ansluter till konsolerna för att hålla mikrovågsugn på plats. När du ansluter en mikrovågsugn över en ugn, måste du också kunna ansluta mikrovågsugn till ett eluttag och, i vissa fall, att kunna ansluta till ett rör som ventilerar till utsidan.

Arbeta Microwave

Mikrovågor som installerar över en ugn arbete på samma sätt som en bänkskiva mikrovågsugn, men fronten har generellt några extra knappar. Standardknappar inkluderar det numeriska tangentbordet för att mata in tider, till "Start" och "Stop" knapparna och "Power" -knappen ändra effektnivån. Ytterligare knappar på en över mikrovågsteknik inkludera "Fan" knappen för utvinning fläkten och "Light" knappen för den inbyggda spisen ljus.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com