Hur Cut Metal Korrugerad Roofing och Siding

Hur Cut Metal Korrugerad Roofing och Siding

Om du är sidospår eller takläggning ditt hus med korrugerad plåt, kommer panelerna ofta behöver klippas till rätt storlek, speciellt nära kanten av en vägg eller tak. Att veta hur man skär korrugerad metall säkert inte bara bidrar till att minska riskerna, men förhindrar skador på galvaniserade beläggningen av metallen, vilket skulle kunna släppa in fukt och leda till rost. Kom ihåg att hålla din metall sidospår regelbundet för att undvika röta till följd av exponering för väder och vind.

Instruktioner

•  Placera metallpanelen på en plan och stark arbetsyta. Det är viktigt att ytan vara helt horisontell för att förhindra att panelen glider; Detta kan orsaka olyckor både genom panelen kross ett föremål på golvet och skador på din egen hälsa när du klipper panelen.

•  Använd permanent markör och måttband för att ange var du kräver panelen som ska klippas. Mät mer än en gång för att se till att du vet exakt var du behöver skära.

•  Placera kombinationen torget på märket.

•  Dra kombinationen torget längs panelen med en tuschpenna för att rita en rak linje för att ange var den måste skäras. Du måste hålla tuschpenna med kombinationen torget som du drar handen över panelen för att säkerställa att linjen är rak.

•  Placera gradsax på linjen i ena änden av panelen och krama avtryckaren för att börja skära. Det är en bra idé att bära ögonskydd, som en liten bit metall kunde flyga bort panelen och slå dig.

•  Skjut gradsax längs linjen på ytan av panelen, skära panelen som du går. Klipp långsamt och medvetet för att bilda ett snyggt snitt; skjuta saxen för snabbt kommer att orsaka en ojämn kant och kunde riskera att du halka och skärskador.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com