Hur att dekorera med barstolar

Hur att dekorera med barstolar

Barstolar runt en bar, köksö eller högt bord skapar en informell plats för familj och vänner att samlas. När du väljer barstolar är det viktigt att fundera över sin relation med den omgivande inredningen. De korrekta barstolar inte bara kommer att vara bekväm, de också kommer att vara en väl integrerad designkomponent. Det är möjligt att använda barstolar som en drivkraft för hur man kan inreda resten av rummet.

Instruktioner

•  Utveckla ett tema för det utrymme där barstolar kommer att gå. Temat beror på din personliga smak. Det är möjligt att utveckla ett tema kring en specifik kultur, konst genre, arkitektonisk stil, tid i historien eller geografiskt område. Exempel på kulturella teman inkluderar japanska, mexikanska eller indiska. Exempel på konst genre teman art deco eller modern. Historiska teman viktorianska, Gamla Väster eller 1950 Amerika. En arkitektonisk stil kan vara allt från land stuga till gotiska katedralen. Öknen eller regnskogen är exempel på geografiska teman. Baren, bord eller köksö måste också korrelera.

•  Köp eller Refinish barstolar att passa inom detta tema. Till exempel, om du väljer en 50-tals tema, köpa vintage diner stolar med stoppade stolar och kromdetaljer och ben. Om du väljer en viktoriansk tema, välj avföring med Windsor stol stil tillbaka. För vänner av den minimalistiska egenskaper modernismens, ett brett utbud av enkla, slanka barstolar finns tillgängliga, särskilt från kommersiella leverantörer. Oavslutade trä barstolar kan du måla eller färga pallen så att den passar ditt tema. Om ditt tema, till exempel, är en rustik stuga på landet, måla pall med blommiga gränser längs kanten och benen. Ett annat alternativ är att renovera begagnade avföring från en loppmarknad eller secondhand butik.

•  Dekorera omgivningen på temat att skapa en sammanhållen, komplett utrymme. Tänk väggbehandling, prydnadsföremål, golv, belysning, fönster behandling och konstverk. Om du väljer en indisk tema, till exempel måla väggen med en ljus färg, som röd, orange eller turkos, dekorera med statyer av indiska gudar såsom Ganesha eller Shiva, hänga en hylla för att visa indiska kryddor, och använda lyxiga indiska siden gardiner för fönstren. Om du väljer en västerländsk tema, linje en vägg med lada brädor eller måla en vägg gräns kaktusar, ko skallar eller taggtråd. Du kan också använda galvaniserade ladugård armaturer och hänga antika sadelmakeri och utskrifter av västerländska landskap på väggarna för dekoration.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com