Själv Förvaring Skärmar i Vinyl Replacement Windows

Själv Förvaring Skärmar i Vinyl Replacement Windows

Windows skapar en barriär mellan insidan och utsidan av ditt hem. Byggd för att hålla naturen ute, ibland kommer du vill öppna ett fönster för att medge frisk luft i ditt hem. Skärmar på fönstren tillåter luft att passera, men håller buggar i schack. Skärmen kan vara ett helt avtagbar alternativ eller inbyggd i fönstret som en själv lagra skärmen. Vid byte fönster, avgöra om du verkligen behöver själv lagra skärmar i windows. Ditt beslut kan spara dig pengar och ansträngning i framtiden.

Vinyl byta fönster

Vinyl byta fönster har den fördelen framför trä-frame fönster eftersom de inte spricka och split eller behöver måla, men de passar inte in med historiska hem. Byta dina gamla fönster med vinyl är lättare än andra typer av fönster. De flesta byta fönster glider in i fönstret hålrum och bifoga till ditt hem med ett par skruvar. Vinyl byta fönster är byggda till kostym. Du kan välja flera alternativ, som till exempel själv lagring skärmar, som ska monteras på de nya fönstren när du beställer.

Själv Förvaring Skärmar

Själv lagra skärmar kombinera med storm fönster för att ge året runt bekvämlighet. Storm fönster lägger ett andra lager av skydd mot kall luft och stormskador. Idag, dubbel- och trippel-rutan fönster har eliminerat behovet av storm fönster eftersom de ger isolering av storm fönster. Själv lagring storm fönster är inbyggda i fönstret med en själv lagra skärmen. Tre låtar låta huvudfönstret, skärm och storm fönster för att flytta fram och tillbaka. En dubbelspårig fönstret utan en storm fönster håller själv lagra skärm och den vanliga fönstret. Detta kan vara ett alternativ om du väljer dubbel rutan glas för din vinyl byta fönster.

Klimat

Var du bor kommer att göra skillnad när man beslutar om du behöver själv lagra skärmar på dina byta fönster. Om du bor i ett område med kalla vintrar och måttliga somrar, kan skärmarna i kombination med storm fönster vara ett bra alternativ. Du behöver inte installera storm fönsterrutor på vintern på alla dina fönster eller ersätta dessa storm fönster med löstagbara skärmar på sommaren. För speciellt varma eller kalla områden, kommer en flyttbar skärm räcker eftersom fönstren är sällan öppnas. Det kommer också att bli ett mindre kostsamt alternativ till att få själv lagra skärmar i dina fönster.

Fönster Plats

Även om du bor i ett varmt klimat där du bara öppna fönster en eller två gånger om året, installera själv lagra skärmar kan fortfarande vara värt den extra kostnaden. Windows på övre våningarna eller de i otillgängliga ställen kan dra nytta av att ha själv lagrar skärmar inbyggda i fönstret. Detta kommer att spara dig besväret med att lägga till en skärm panel på framsidan av fönstret för de sällsynta tillfällen när du gör öppna fönstren.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com