Floral Design Information

Floral Design Information

Vissa människor lär sig blom färdigheter för personligt bruk, såsom en metod för att smycka sina hem. Andra människor studerar blom- design för en professionell karriär som arbetar med blommor. Den första inspelade användning av blommönster var av de gamla egyptierna.

Definition

Prince George Community College beskriver blommönster som "konsten att använda blommor och annat material som finns i naturen (eller silke faksimil) för att skapa en behaglig och balanserad sammansättning." Förutom vas arrangemang, kransar, kransar, blomster bågar och buketter alla samtal på blom färdigheter.

Element

De grundläggande elementen i blommönster, enligt Rutgers 'hemsida, är en linje som skapats av en stam eller enstaka blommor placerade i en rad; en 3-D-form, såsom en sfär eller kub; användning av rymden; och konsistens hos materialet komponera arrangemanget. Blommönster följer också huvudmännen i fokus, balans, proportioner och rytm.

Karriär Framställning

Människor är intresserade av ett blommönster karriär kan tjäna ett intyg från en yrkesskola eller högskola. Bra kandidater för blommönster certifierings älskar blommor, har en konstnärlig känslighet och har en önskan att relatera till andra människor. Eleverna ska ta både design och affärsklasser.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com