Hur man installerar Steel Siding

Hur man installerar Steel Siding

Stål spåranslutning är en av de svårare sidospår att installera. Vinyl eller aluminium ytterväggar rekommenderas av de flesta byggare för gör-det-själv hem ägare projekt eftersom dessa två material är lätta och enkla att använda. Men låt inte det avskräcka dig. Stål sidospår lägger en viss charm till ett hem som andra sidospår inte, och du kan installera det på din egen om du följer anvisningarna noga. Om du väljer en stål sidospår med en PVC-yta, kommer ditt sidospår vara underhållsfritt och resistent mot repor, hagel och bucklor. Ordentligt förbereda din struktur genom att se väggarna är alla släta och lod.

Instruktioner

•  Mät höjden och bredden i kvadratmeter alla väggar, även gaveländar, mansardtak sidor och gambrel väggar. Subtrahera kvadratmeter av garageportar och glas eller skjutdörrar. Ta de totala netto kvadratmeter plus 100. Detta är den mängd stål sidospår du behöver i kvadratmeter.

•  Förbered ytan innan du installerar stål sidospår. Hammer i några lösa naglar. Byt alla murkna träd. Ta bort alla gammal färg uppbyggd, gammalt kitt och fogar. Om det finns en låg plats i väggen, bygga ut den med shims. Ta bort alla gutter stuprör och slips tillbaka växter.

•  Fäst aluminiumfolie underlaget som en isolator under rangerbangård. Häfta att underlaget till väggarna. Se till att du väljer perforerade eller andnings underlag, vilket medger passage av vattenånga. Placera folie underlaget nära kanterna alla öppningar och runt alla hörn. Lappa materialet 2 inches på alla sidor och slut lederna.

•  Snap en krita linje från ena änden av huset till den andra för att avgöra din referenslinje för din starter remsa. När hänga din stål sidospår du måste se till att dina linjer är raka. Du bör också mäta från takfoten eller under fönstren ner till botten av hemmet för att se sidospår hängs parallellt med soffits.

•  Kör en spik i mitten av den förborrade fabriken hålet så att det sitter åt men inte för hårt. Sidospår inte hamras in i väggen. Det är mer allmänt kallas som hängde på spiken. Stål sidospår ändrar form under extrema väderförhållanden. Om den spikas för hårt det inte kan röra sig efter behov.

•  Använd 2-tums galvaniserad spik stål för upphängning av stål sidospår. Hammer spiken rakt in och aldrig snett. Space sidospår spik till 16-tums centra där reglarna är placerade. Spik i varje stud, men aldrig närmare än 6 inches från varje panel överlappning.

•  Montera startremsan hela vägen runt botten av byggnaden. Var noga med att följa krita linje. Kontrollera startremsan med en nivå för att se till att den är helt rak och möter jämnt på alla hörn. Starter remsan kommer att avgöra placeringen för varje ytterligare lager av is så det måste vara korrekt installerat.

•  Slutför installationen på ena väggen först. Fortsätt spikning varje stål sidospår panel vågrätt ovanpå nästa med en 2-tums överlappning. Efter en vägg är klar, installerar sidospår på den intilliggande väggen. Lämna en 3/4 tums lucka i hörnen för installation hörn mössor.

•  Sätt de nedre flänsar hörnet locket under rumpan av sidospår paneler. Skjut locket uppåt och ordentligt tryck på plats. Se till rumpor på hörn mössor är i jämnhöjd med panelerna och säker med 2-tums spik. Placera en spik genom det förborrade hålet på toppen av locket för bästa resultat.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com