Hur man gör en rak linje för läggning Plankor i Flooring

Raka, konsekvent är viktigt för alla golvlayout så att den färdiga golvet linje perfekt med rummet. Om du kör golv i vinkel mot den längsta väggen i stället för parallellt med det, att få de första plankorna som i en rak linje är ännu mer kritisk eftersom du använder väggen som referens är inte längre möjligt. En lång, rak bräda fungerar bra nog som en linjal för små rum, men ett bättre verktyg för ett rum av alla storlekar är att fastställa en krita linje.

Instruktioner

•  Gör blyertsmarkeringar som gränslinjer vid två mätpunkter beroende på planlösning. Till exempel kanske du vill skapa en rak linje att representera expansionsutrymme längs de längsta väggarna, eller du kanske vill scribe blyertsmarkeringar som visar var golvbjälkarna ligger under undergolvet.

•  Fyll kritlinje rullen med pulveriserad krita. Typiskt är krita blå för inomhusbruk, och det kommer i en sprutflaska för enkel hälla.

•  Dra ut en längd av sträng från rullen tillräckligt lång för att nå från en blyertsmarkering till den andra. Du behöver en hjälpare för att göra detta. Be hjälpare att hålla fliken slitsade i slutet av strängen, och hålla strängen placeras ovanpå blyertslinjen.

•  Håll änden av snöret direkt på den andra blyertsmarkering och sträcka strängen precis tillräckligt för att ta ut det mesta av slack.

•  Nyp strängen med tummen och pekfingret, lyft den några inches från golvet och låt gå. Strängen kommer att gå tillbaka på golvet och lämnar efter sig en helt rak, blå kritmärket från en penciled vittne märke till den andra. Gör alla andra krita linjer som du behöver för just din layout design med samma metod.

•  Crank rullen att dra tillbaka strängen när du behöver för att tillämpa mer krita på strängen, och för förvaring när du är klar med krita linje rullen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com