Unika Land Decor Punkten Idéer för ett matsalsbord

Unika Land Decor Punkten Idéer för ett matsalsbord

Om du letar efter ett nytt sätt att mjuka upp din samtida dukning, eller om du letar efter en lämplig knutpunkt för en trädgårdsfest, picknick eller festlig höst sammankomst, införliva en central idé inspirerad av land-stil design. Den fokuserar på att använda vad du har på handen, objekt från naturen och handgjorda inslag för varma, inbjudande och uppfriskande bitar.

Flaskor och burkar

I landet, skapar du skönhet med vad du har på handen. Leta efter färgade glasflaskor i olika former och storlekar. Snip en ny blomma för var och en, eller placera enstaka långa, smala blad eller bladverk blad i varje. Linje dem prydligt längs längden av bordet, eller kluster dem i centrum. Du kan göra samma sak med mason krukor, fylla dem med färska blommor. För en mitt fördubbling som utomhusbelysning, placera en värmeljus i varje mason jar. Den vita ljuset i den klara burken är hisnande på natten.

Frukt och nötter

Få tillbaka till naturen med ovanliga centerpieces som funktionen Moder Naturs prisade skön. Du kan också alltid blanda frukter med blad och blommor, också. Fyll en gammal havregryn eller te tenn med eklöv, färska blommor och päron fastnat på spett för en nedgång arrangemang. Växla ek med säsongsbladverk och blommor, och använda citrus för de varmare månaderna. Urholka en rå kronärtskocka att använda som ett ljus skans, och rada upp sparris spears eller gröna bönor runt en pelare ljus; knyt en rosett runt för att fästa den. Det skapar en temporär och fräsch mittpunkten. Du kan göra något liknande med nötter, placera ljus i stora glasbehållare och placera några nötter runt ljusen.

Trädgårdscenter

Placera korta skaft nejlikor och blommor i vintage muggar mellan förrätter och smårätter. För en elegant utseende, placera enstaka tulpaner i knopp vaser längs med ett bord, eller försiktigt vrida en större tulpanbukett samlas med ett gummiband och placera den i en stor, tydlig kanna. Du kan också lägga blommor platta i en vävd korg fodrad med säckväv, linne eller mönstrat bomullstyg. Mindre blommor ser också fräsch och prydlig i äggkoppar, och du kan komplettera temat med utsäde paket kuvert för varje gäst.

Fler Lands Touches

För en folklig, land känner, linje mitt på bordet med färgglada tårtor, eller placera en bundt tårta på ett konstfullt mönstrade kaka stå med ett gäng blommar placerade i ringen. Du kan göra samma sak med prisbelönta cupcakes, ordna dem runt din blommiga mitt på kakan stå. Du kan också placera en gammal fågelbur i centrum, och placera färska snitt vilda rosor eller tusenskönor inuti. För en nedgång land mitt, mode en gren med några crepe blommar limmade på ändarna, och placera den i din favorit flaska eller en murare burk.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com