Hur att dekorera Facing Sidan av ett badkar

Hur att dekorera Facing Sidan av ett badkar

Gör badkaret i fokus för ditt badrum och lägga till sitt överklagande genom att dekorera den sida av det. Badkar har typiskt en vanlig sida som är vänd mot resten av utrymmet. Decorating denna avskalade sida av badkaret kommer att lägga dekorativa intresse inte bara till fixturen, men också hela badrummet. Med lite kreativitet kan du göra ditt badkar en iögonfallande fixtur som bara kan locka dig att rita ett bad och njuta av en god blöt.

Instruktioner

•  Täck den sida av badkaret med TRÄPANEL att ge det ett rustikt utseende. Använd vattentätt lim för att fästa en bit wainscoting som koordinerar med resten av badrummet, som vitkalkade, knotiga tallar eller valnöt.

•  Lägg kakel på sidan av ditt badkar. Använd kakel som matchar resten av kakel i badrummet, eller använda en annan typ av kakel för att göra badkaret pop. Montera kakel med injekteringsbruk och tillämpa den i standard vertikala kolumner eller horisontella rader, eller använda kakel för att skapa ett dekorativt mönster eller mosaikeffekt.

•  Ge badkaret en naturlig look genom att täcka den sida av det med flodstenar. Applicera injekteringsbruk till den sida av plattan och slumpmässigt fastställts flodstenar i injekteringsbruk. Använd en enda färg för att skapa ett enhetligt utseende eller välja olika färgade stenar för en mer eklektisk look.

•  Paint den sida av badkaret. Använd en högblank, vattentät, akrylpolymer färg. Måla den sida av badkaret en solid färg som matchar väggarna eller färgen på kaklet i badrummet. För en mer konstnärlig look, använd olika färger av färg för att skapa ett mönster eller design på sidan av badkaret.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com