Hur man installerar keramiska plattor Bath Golv

By Urmila

Du har alla möjliga val av golvbeläggningar för en gör-det-själv-projekt, såsom vinyl, trä och keramik. Var och en har sina fördelar, men keramiska plattor kan vara det bästa alternativet för områden av rum som kan bli våta eller fuktiga ofta, såsom kök eller badrum. Keramiska plattor kan användas som ett golv (eller vägg) som täcker i badrum. Med korrekt installation, bör ett klinkergolv ger dig många års tjänst.

Instruktioner

•  Stäng av toaletten vattenförsörjning ventil, som vanligtvis ligger nära basen av toaletten. Spola toaletten för att tömma tanken med vatten. Ös allt kvarvarande vatten från skålen med en plastkopp och häll det i ett avlopp. Lossa beslaget på vattenförsörjningen på undersidan av toaletttanken med och skiftnyckel. Bänd bulten täcker ut från varje sida av basen av toaletten med en skruvmejsel. Ta muttrarna från bultarna med en skiftnyckel. Lyft toaletten rakt upp från golvet och placera den ut ur badrummet.

•  Ta bort Baseboard med en liten pry bar. Använd inte skada Baseboard så att den kan återanvändas.

•  Scrub badrumsgolvet med en stark renare att ta bort all smuts och vaxer. Låt golvet torka ordentligt. Leta i bjälklaget med en stud finder. Kör 2-tums eller skruvar genom golvet och in i bjälklag med några inches med en Philips bit insatta i en borrmaskin.

•  Skär bitar av kakel hjälpare styrelse med gips såg att passa och täcka badrumsgolvet helt. Låt en 1/8 tums klyftan mellan stycken. Ta bitarna och dammsuga golvet. Applicera THINSet lim på golvet med en ¼-tums tandspackel. Lägg de backer ombord bitarna på plats. Kör 2-tums skruvar var 8 inches genom hjälpare styrelse och i golvet med en borrmaskin.

•  Lägg brickan på golvet i ditt önskade mönstret. Placera plast kakel distanser mellan varje bit för att uppnå jämna mellanrum. Klipp bitar med en bricka kutter att passa runt väggar, fåfänglighet eller andra hinder. Mark på golvet med en filtpenna placeringen av varje del. Ta bort brickor från golvet.

•  Applicera några kvadratmeter kakelfix till golvet med en ¼-tums tandspackel. Var försiktig att lämna pennmarkeringar synliga längs kanterna. Skjut kakel i limmet och knacka med en gummiklubba. Placera kakel distanser mellan varje platta. Torka upp häftmassa som sipprar upp mellan plattorna med en trasa. Låt limmet torka under den tidsperiod som anges på klisterbehållaren. Ta bort distanserna genom att bända ut dem med en skruvmejsel.

•  Placera en toalett förlängningsring över dränerings flänsen och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Applicera kakel injekteringsbruk till luckorna i kakel med en flottör. Skjut injekteringsbruk in i varje lucka ordentligt med flottören. Skrot upp överflödig injekteringsbruk från ytan av plattorna med flottören.

•  Torka ytan av plattorna med en fuktig svamp för att avlägsna överflödigt fogmassa. Låt injekteringsbruk härda ordentligt. Kontrollera injekteringsbruk behållaren för att bota tider. Buff ytan av plattorna med en torr trasa.

•  Skjut en ny vax ringen över toaletten avloppet flänsen. Byt toaletten i omvänd ordning. Byt Baseboard i sitt ursprungliga läge och kör i spikar med hammare.

Tips och varningar


  • Skjut en trasa i avloppet hål i golvet där toaletten togs bort för att blockera farliga avlopp gaser från att komma in i ditt hem. Avlägsna trasan innan du installerar toaletten när kakel är klar.

Comments

Relaterade artiklar