Hur Prep en våningen till Hardwood Installation

Det första steget för att framgångsrikt lägga ett trägolv är att se till att du har en plan, fast underlayment under den. Ibland ett befintligt trägolv kommer att göra, men bara om det är i mycket bra form, vilket är ovanligt. Att sätta ned ett lager av halv-tums plywood underlaget ger dig den platta, fast underlag du behöver, eliminerar huvudvärk senare.

Instruktioner

•  Använd din kofot och hammare för att ta bort alla golv trim i hela rummet.

•  Lägg en bit plywood i ett hörn på golvet, vilket innebär att ungefär 1/2 tum av utrymme på båda väggarna. Skjut skruvarna över styrelsen, var 10 eller 12 inches.

•  Lägg i nästa styrelse bort i slutet av den första. Butt ändarna av brädor tätt, medan en halv tum utrymme längs väggen. Skjut skruvarna var 10 eller 12 inches som tidigare för att säkra pjäsen.

•  Fortsätt om nya skivor av plywood, en av den andra, stångas dem tätt och samtidigt hålla en konsekvent utrymme på väggen. Lägg hela första kursen. Skär den sista biten med din cirkelsåg, med hjälp av en T-torget för att dra en rak linje för det, och sedan skära den längs linjen. Kom ihåg att lämna 1/2 tum utrymme på väggen.

•  Starta nästa kurs på den motsatta änden av rummet som du började den första kursen, med en fullständig plåt, så ändarna av brädor mellan kurserna kommer inte rada upp. Upprepa och fortsätta, om skivorna kursen genom kursen för att täcka hela golvet. Håll din 1/2 utrymme på väggarna samtidigt stångas styrelsen kanterna tätt till varandra.

•  Rulla ut kände underlaget och häfta ner i kurser, med kanterna något överlappande. Skär den för att passa med en mattkniv. Shoot häftklamrar varje par fötter över hela ytan. Golvet är klar för trägolv.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com