Vintage Home Decorating

Vintage Home Decorating

Dekorera ditt hem i vintage stil är som att bjuda in dina gäster att kliva tillbaka i tiden när de besöker ditt hem. Du kan spendera mycket eller lite att dekorera ditt hem i vintage stil, genom att handla hos exklusiva antikaffärer eller besöka loppmarknader och sparsamhet butiker. När du hittar antika och vintage för ditt hem, ge dem en bra kontroll för att kontrollera kvaliteten och skador, sedan justera dem efter behov för att passa in i din modern tolkning av vintage stil.

Instruktioner

•  Välj dina möbler. Möblerna kommer att ta upp den mest utrymme i ditt hem, så du måste lägga den i innan du börjar fylla i hörnen. För en vintage look, är ett alternativ att välja faktiska vintage tyger eller inredning, inklusive stora blommor och kollade ginghams. Detta gör möblerna till presentation av ditt hem; Om du föredrar att möblerna ska vara sekundärt, välj sedan en neutral palett för dina möbler som choklad brunt läder eller beige klädsel. Mörka träslag eller målade skogen föra den mest vintage stil till din heminredning.

•  Återanvänd vintage för dina väggdekorationer. Hitta gamla vägmärken eller lagra annonser på loppmarknader och antikaffärer, och använda dem för att hänga på dina väggar. Täck en gammal skåp med en vintage pull skugga eller hitta vintagetyger och linda dem runt en anslagstavla.

•  Lägg små föremål i hörnen. Sätt några vintage leksaker på fönsterbrädet. Hitta vintage skolböcker och placera dem på en hylla i vardagsrummet. Placera vintage glasögon eller plåtburkar på din mantel och fylla dem med pelargoner och prästkragar. Små fynd kan göra stor uttalande om de hittar ett hem i de olika små utrymmen i ditt hem.

•  Bättra vissa bitar och låt andra som de är. Del av vintage charm av en gammal bok är att ett barn skrev sitt namn på omslagets insida. En gammal slutare med peeling färg kan bli ett fult eller ens en fara om du har barn i huset, så en bra slipning kan åtgärda det problemet.

•  Gör nya bitar ser gammal. Om du inte har råd faktiska vintage möbler, finna någon regelbunden möbler på en loppmarknad och sedan måla den med vit eller svart färg och slipa kanterna så att det ser antik. Täck bordsskivor med vintage vykort och sedan använda en klar glans lack. Använd tyg lim för att täcka nya lampskärmar med vintage tyger. Hela möbeln måste inte vara tappning för att se den del.

Tips och varningar


  • Vissa äldre målade objekt kan innehålla bly färg, vilket kan vara farligt. Köp en lead-test kit på en järnaffär och åter täcka dessa objekt med nyare, säkrare färg.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com