Hur ta hand om Bermuda Sod i Georgien

Bermuda är det mest populära grästorv som används i Georgia varv. Den anpassar sig väl till många jordar och klimat och har en hög salttolerans, men det kräver mer underhåll än andra turfgräs. En regelbunden rutin av vattning, gödsling, klippning, kontrollera skadedjur, och dethatching kommer att hålla ett Bermuda gräsmatta vackra och friska.

Instruktioner

•  Fertilize när det behövs. För att bestämma fruktbarhet din jord, har en jord test gjort. Använd ett komplett gödselmedel såsom 16-4-8, 10-10-10, eller 12-4-8 att gödsla under växt månader in hösten.

•  Skölj Bermuda efter behov. Om Bermuda visar tecken på brist på vatten, skölj genast.

•  Mow Bermuda i rekommenderad höjd 1/2 till 1 1/12 inches, beroende på sort. Under sommaren Bermuda måste klippas varje tre till fem dagar. Använd en cylinderklippare för bästa resultat.

•  Mossriv Bermuda när det behövs. Vertikal klippning, core luftning, och topdressing finns olika metoder för dethatching Bermuda. Vertikal klipporgan klippning turfen ner till jorden i olika riktningar. Kärnluftning innebär att man använder en luftare för att ta bort jordkärnor 2 till 3 inches djup, vilket gör det möjligt för halm nedbrytning. Topdressing är den mest effektiva metoden för dethatching. Helt enkelt applicera ett tunt lager av jord till ytan av gräset och sedan dra en kratta över toppen för att arbeta in den i marken.

•  Kontrollera Bermuda spadtaget för skadedjur och sjukdomar regelbundet. Brun plåster och dollarn plats kan vara skadligt för Bermuda, men det kommer att återhämta sig utan tillämpning av någon fungicider. Håll utkik efter mullvad syrsor i södra Georgia och vita larver i norra Georgien. Kontakta den lokala förlängning kontor eller skadedjursbekämpning proffs för korrekt identifiering och behandling.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com