Vad orsakar avloppsslangen i Tvättmaskiner att Burst i kallt väder?

Vad orsakar avloppsslangen i Tvättmaskiner att Burst i kallt väder?

Även kallt väder kan ge roliga tider i snön, kan det utlösa förödelse på hushållsmaskiner. Tvättmaskin dräneringsslangledningar kan ibland brister, lämna din tvättmaskin tömma en belastning på smutsigt tvättmaskin vatten över golvet om du inte är försiktig. Om du är bekymrad över kallt väder orsakar problem med din tvättmaskin, kan du vidta åtgärder för att hjälpa den genom säsongen.

Hur Tvättmaskiner Arbeta

Brickor fungerar genom omskakning kläderna inne i en blandning av vatten och diskmedel. Tvålen i vattnet, tillsammans med den omrörande rörelse, transporterar bort smuts och lukter från kläderna. När kläderna har gått igenom en tvättcykel, inuti vattnet pumpas ut ur tvättmaskinen medelst en pump och in i en dräneringsslang som är ansluten till ett avlopp inlopp. Dessa inlopp ligger oftast bakom tvättmaskinen.

Tvättmaskin avloppsslangar

Avloppsslangen för en tvättmaskin är oftast gjorda av en flexibel slang linje material, vilket gör att slangen att böja och vrida mellan några föremål mellan bricka och stupröret. En svanhals på änden av tvättmaskinen slangen håller den stadigt i ståndröret. Du kan fästa avloppsslangen goosneck på plats på stuprör med en bit ståltråd eller en plast buntband.

Kallt väder och Tvättmaskiner

När temperaturen sjunker under frys under en längre period, kan det frysa stående vatten. Om, till exempel, du har just gjort en belastning i tvättmaskinen, kan en liten mängd vatten vara kvar i böjen på avloppsslangen. Om detta vatten fryser, kommer den att expandera i avloppsslangen och eventuellt orsaka att brista.

Förhindra olyckor

Om möjligt, placera tvättmaskinen i ett område i ditt hus som inte är benägen att frysa. Ett grovkök inuti är att föredra framför en utanför garaget, speciellt i kallare klimat. Om detta inte är möjligt, kan du vidta åtgärder för att förhindra att en slang från spricker under en längre frysa. Flytta tvättmaskinen så att du kan komma åt stupröret och bricka slang, och ångra slips eller klämma hålla slangen på plats. Sänk slangen tills den vilar på marken, vilket gör att allt vatten inuti för att rinna ut. Byt slangen när du är klar i stupröret och säkert.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com