Dekorera Idéer för Toppar av höga hyllor

By Urmila

Att hitta den speciella objekt till plats på toppen av en hög hylla kan vara frustrerande. Små poster dvärgväxta upptill, och det är inte ett praktiskt utrymme för objekt som du behöver för att komma åt på en daglig basis. Om du tycker om skala och använda objekt som tar upp plats men inte kräver en hel del uppmärksamhet. du kan slutföra dekorera dina höga hyllor och lägga till en känsla av balans till rummets utformning.

Stora poster

Vid placering poster på toppen av en hög hylla det viktigt att tänka på skalan. Små objekt kommer inte att göra någon inverkan eller inte kommer att synas i den platsen. Om inte mycket utrymme mellan toppen av hyllan och taket, då poster som inte nödvändigtvis är högt men som tar upp mycket av horisontellt utrymme fungerar bra. Om rummet har högt i tak, då objekt som är både lång och bär en del visuella vikt, såsom stora krukor eller vaser, finns alternativ.

Korgar

Korgar av olika former och storlekar som används på höga hyllor eftersom de är dekorativa och funktionella. Korgar fyller effektivt utrymme och kan lagra eller dölja objekt som du kanske inte vill ha i full storlek. Korgar som kompletterar färgerna i resten av rummet kan funktionen linne eller bågar om det formatet passar rummets inredning. I ett badrum eller kök, kan korgar lagra extra poster såsom servetter och handdukar. Om korgarna är i vardagsrummet, kan du saker dem med tidningar eller pocketbok romaner som du vill behålla, men inte behöver komma åt regelbundet.

Samling

Om du inte har ett enda objekt för att fylla utrymmet ovanpå en hög hylla, skapa känslan av en stor post genom att gruppera flera objekt som en samling. Glasflaskor i olika färger och storlekar fungerar bra tillsammans, liksom föremål såsom antika leksaker, musikinstrument och keramikskålar. Om du inte har en samling, kan en sparsamhet butik eller loppmarknad har objekt som tilltalar dig. Håll dig borta från objekt med fina detaljer eftersom en hög hylla dessa uppgifter kommer inte att vara synlig från marken.

Grönska

På grund av deras brist på solljus, höga hyllor är inte en perfekt plats att sätta levande växter, men faux grönska och växtlighet kan fylla utrymmet. Fake murgröna är en standby för toppen av köksluckor och bokhyllor eftersom det lätt fyller ett stort område av horisontellt utrymme. Du kan växla siden blad och blommor säsongs, lägga bär och Holly under jul eller vintersäsongen och använda ljusa blommor på våren.

Comments

Relaterade artiklar