Hur att renovera kök Dörrar & Bänkskivor

Hur att renovera kök Dörrar & Bänkskivor

Uppgradera en kök utrymme genom att använda nya färger och material kan göra rummet ser helt nya. Det finns många alternativ för att ändra skåpdörrar utan att spendera en massa pengar. Bänkskivor kan avlägsnas och ändras, eller transformerad intakt utan avlägsnande. Besök ditt hem förbättring butik för att få idéer från en köksrådgivare. Tänk budgeten behövs, den tid du kan investera i ombyggnadsarbete och hur mycket stress du är villig att lyckas få önskad makeover.

Instruktioner

•  Skissa köket och överföra ritningen för att rita på papper. Rita varje vägg fasad med skåp och bänkutrymmen. Gör detta för att planera de olika färgerna som kan fungera. Gör detaljerade ritningar och använder färgpennor för att få en uppfattning om hur två eller flera färger kommer att arbeta tillsammans.

•  Skapa en design och välj material. Planerar att köpa nya vita dörrar att installera på befintliga vita skåp, till exempel. Välj ny hårdvara i nickel eller brons. Föreställ en bänkskiva färg och material som passar de vita skåp. Välj svart laminat för nya bänkskivor som ett alternativ. Installera svart och vitt kakel i en rutig patten som en annan val.

•  Välj dörrar som lägger konstnärliga överklagande. Välj vita dörrar med klarglas fronter för några av skåpen. Köp ett par trådframdörrar också. Fråga en konstnär vän att måla en intressant accent design på vita dubbla skafferi dörrar innan du sätter dem på plats.

•  Titta på många bänk alternativ innan ett val. Använd en omvandling kit för att "måla" bänkskivor om du inte vill byta ut dem. Köp dessa kit för ca $ 250 för att skapa en ny yta med en process som involverar skiktning färg och annat material på befintliga bänkskivor för en högkvalitativ look. Installera porslin keramiska plattor bänkskivor, granit kakel bänkskivor eller svarta laminat bänkskivor, beroende på din budget.

•  Välj golv att lägga harmoni. Knyt det nya kabinettet makeover och helt nya utseendet på bänkskivor tillsammans. Installera ljus ek trägolv att knyta ihop svarta bänkskivor och vita skåp, till exempel. Lägg vita golvplattor med små svarta plattor som ingår i mixen som en annan val. Lägg en remsa av svart listen på taknivå att ena rummet ännu mer.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com