Hur man installerar en Vacuum Belt

Eftersom dammsugare tar mycket slitage, är byte av omröraren bältet en nödvändighet. Med tiden verkar vakuumet att förlora makt och tar mycket mer tid och flera passager för att plocka upp damm och ludd. Eftersom detta blir tydligare, kommer det snart att vara klart att det är dags att öppna upp dammsugaren och byt rem.

Instruktioner


Hur man installerar en Vacuum Belt

•  Se till att vakuum är urkopplad, och vänd på den så att undersidan är utsatt. Beroende på vakuum varumärke, en serie skruvar och eventuellt klämmor kommer att hålla locket på. Rådgör dina ägarnas handbok för anvisningar. Skruvarna kan kräva en platt-huvudet eller en stjärnskruvmejsel, så var beredd med antingen slag.

•  När locket avlägsnas, se hur motorn är ansluten till rullen (eller omrörare) genom omröraren bältet. Bänd försiktigt remmen bort från motorn med hjälp av en platt skruvmejsel. Upprepa denna åtgärd i den andra änden, få bältet loss från agitatorn själv.

•  Nu när den gamla remmen är avstängd, bör det vara ganska lätt att få den nya remmen på. Kontrollera att se till att bältet är helt och säkert infört innan du fortsätter. Säkra omröraren på plats och se till att de gavlar som håller den snäpps hela vägen in omröraren.

•  Ta locket och lägg det tillbaka ner i stället att det passar och ser att den är korrekt inställd. Tätt säkra alla skruvar på plats och få alla klämmor eller klipp där de hör hemma. Läs i manualen om några problem kommer upp, dock bör detta vara en enkel och säker procedur.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com