Hur att dekorera ditt hus som en Biograf Utan Måleri

Hur att dekorera ditt hus som en Biograf Utan Måleri

Varför betala $ 15 för en teaterbiljett när du kan koppla in dina egna vilstolar hemma? Piffa upp ditt teater rum hemma tills det känns som om du är i en riktig teater. Om du är den typen av person att screena filmer för dina vänner, är en uppdaterad hemmabio den perfekta accent till ditt hem. Det finns ingen anledning att måla dina väggar för att göra ditt hem verka som en teater. En klassisk röd och svart färgschema kommer att föra tankarna till glamour i gamla Hollywood och få gästerna redo för teatern upplevelse för livet.

Instruktioner

•  Placera skärmen eller TV: n på den bortre sidan av rummet i mitten. Om du inte har en stor TV, överväga att köpa en projektor och skärm för att göra skärmen i fokus i rummet.

•  Rulla en röd matta ut från huvudentrén i rummet till skärmen du använder för att spela filmer. Den bör stanna vid skärmen.

•  Installera en dimmer för att successivt sänka lamporna innan showen. När lamporna växer dimmer och dimmer, kommer gästerna att känna sig mer som de är i en verklig teater.

•  Frame affischer från dina favoritfilmer. Använd vanligt svarta ramar, röda ramar eller - om du vill investera mer pengar in i projektet - teater ramar med svag belysning runt kanterna. Häng dem på väggarna längs den röda mattan, med början vid ingången till rummet och slutar strax bakom din sittplats. Om du har massor av väggyta på vardera sidan av skärmen, hänga en affisch på vardera sidan samt - men använd inte upplysta ramar bredvid tv.

•  Montera fokusljus ovanför varje affisch så en stråle lyser affischen i ett mörkt rum. Med några smarta ledningar, kan du också göra lamporna alla ljusare eller dämpa samtidigt, så att du bara måste träffa en övergång till mörkare i rummet även när alla affischer är tända

•  Häng långa röda eller svarta draperier som sveper till golvet. Använd dem för att blockera ljus från rummet under dagtid filmvisningar.

•  Bifoga papper eller skum till en vägg och låta vänner doppa sina händer i målarfärg och lämna sina utskrifter och underskrift på väggen - precis som cement utskrifter på Grauman kinesiska Theater i Hollywood.

Tips och varningar


  • Om du vill tjäna behandlar, överväga att installera en glasmonter med lådor med godis och teater popcorn hinkar. En soda maskin, kylare eller popcorn maskin kommer att göra upplevelsen mer verklig, alltför.

© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com