Ersättande Natrium Lampor

Ersättande Natrium Lampor

Utomhus lampor som ger ljus med en gul-orange färg längs motorvägar eller parkeringsplatser använder lågtrycksnatrium glödlampor. Lågtrycksnatrium lökar anses vara de mest energieffektiva lampor, men deras färgåtergivning begränsar deras användning. Högtrycksnatriumlampor producera en mer önskvärd gyllene färg ljus, men de är inte lika effektiva som lågtrycksnatriumlampor. Båda lamporna donâ € ™ t kommer på direkt; de tar lite tid att värma upp. Två typer av högintensiva urladdningslampor framgångsrikt fungera som substitut för natrium glödlampor. Två andra typer av lampor kan ibland fungera som substitut.

Kvicksilverlampor

Kvicksilverlampor kastade en blå / grön vitt ljus. Deras användning är ofta begränsad till gatubelysning på grund av deras verkliga dålig färgåtergivning. De håller längre än metallhalogenlampor, med en förväntad livslängd som liknar natriumlampor. Som kvicksilverlampor når ca 60 månaders användning, de producerar cirka 50 procent mindre ljus men använder samma mängd energi. Därför lönar det sig att byta kvicksilverlampor som de gamla.

Metallhalogenlampor

Metallhalogenlampor producera en önskvärd ljus, vitt ljus. De har en mängd olika användningsområden, till exempel belysnings gym, idrottsarenor och andra stora inomhus. På grund av deras goda färgåtergivning, är metallhalogenlampor lampor används ute i bil partier, idrottsplatser och andra områden där färg är viktigt. De gynnas av säkerhet eftersom det är lättare att identifiera personer och fordon enligt denna typ av ljus. Metallhalogenlampor har en kortare livslängd än natriumlampor.

Lysrör

Fluorescerande ljus kan fungera som ett substitut för natriumlampor i vissa situationer. Den primära nackdelen med lysrör är deras dåliga resultat i svalt väder. De är bättre lämpade för kontor, klassrum och andra inomhus användningsområden.

LED

Light Emitting Diodes är energieffektiva; de har en mycket lång livslängd. De vänder genast på och av och har en önskvärd färgåtergivning. Men LED-lampor är relativt dyra. Med ny teknik kan LED-lampor ersätter vissa natriumlampor i framtiden.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com