Protective Coatings för galvaniserade Staket

Protective Coatings för galvaniserade Staket

Galvaniserat stål är ett material som vanligen används för stängsel för både bostäder och industrifastigheter. Galvaniserat stål ger många fördelar jämfört med andra typer av staket material och finns i en mängd olika stilar för att passa dina behov. Även om galvanisering process bidrar till att förhindra korrosion, ytterligare skyddsbeläggningar finns tillgängliga för att öka livslängden på din galvaniserad stängsel.

Om Galvanisering

Stål är ett bra staket material på grund av dess styrka och låg kostnad. Det lider inte röta eller insektsangrepp som trä staket, men det utvecklar järnoxid på ytan när den utsätts för luft och fukt. Denna järnoxid är rost som järn och stålmaterial alltid erfarenhet. Galvanisering är en process i vilken stål doppas i en varm, smält zink för att belägga metallen. Stålet måste vara rent och fritt från oxid insättningar innan bearbetning. Zinken skyddar stålet på två sätt. Det hämmar den kemiska reaktion som skapar rost på ytan av stålet, och den fungerar också som en offer medel, det vill säga, den reagerar först innan stålet kommer att reagera. Ett antal beläggningar tillsättes för att förbättra utseendet och ge extra skydd till metallen.

Typer av galvaniserat Fäktning

Den vanligaste typen av galvaniserad stängsel är kedjan-link staket. Denna typ av stängsel består av tunna trådar av stål interlocked i ett enhetligt mönster med många öppna ytor. Fördelarna med denna typ av stängsel är dess låga kostnad, enkel installation och lågt underhåll. Använd den för gård och trädgård fäktning, djur inneslutning, lagring säkerhet och ett brett utbud av andra användningsområden. En annan typ av galvaniserad stängsel använder ark stål i varierande mätare, sedan tillverkas i paneler som simulerar utseendet på ett trä staket. Denna typ av galvaniserad staket erbjuder mer avskildhet och ett attraktivt utseende för bostäder.

Paint Coatings

Flera beläggningar används på galvaniserat stängsel. Processen att galvanisering skapar vissa svårigheter med färg följsamhet, så material måste ofta förbehandlas med kemikalier eller etsning primers för att ge en bra yta till vilken färg fäster. Akryl färger är ofta bakas på en tuff beläggning på galvaniserat stål som hjälper till att öka korrosionsbeständighet. Gör-det-självare kan behöva repa den galvaniserade ytan med sandpapper för att tillåta färgen att fästa ordentligt.

Vinylbeklädnader

Galvaniserade stängsel kan också beläggas med vinyl för att skydda ytan och ge mer färg och stil till Gunnebostängsel. Denna beläggning är ofta en polyvinyl eller polyesterbeläggning finns i ett antal färger för att matcha eller kontrast med hem exteriörer. Chips eller brott i vinylbeläggning, dock gör att fukt tränger mellan beläggningen och den galvaniserade staketet orsakar rost och korrosion.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com