De bästa prefinished Beläggningar för Hardwood

De bästa prefinished Beläggningar för Hardwood

Prefinished lövträd kommer med vissa typer av egenskaper beroende på efterbehandling material som används. Prefinished lövträd är oftast dyrare än sina ofärdiga motsvarigheter, men ibland föredras av entreprenörer och villaägare på grund av sin hållbarhet. Även om de flesta prefinished lövträd komma belagd med polyuretan, det finns flera prefinished beläggningar som används på marknaden idag.

UV-härdad Färdig Hardwood för Ekonomiska lösningar

Polyuretan kommer som en av de standarder för lövträd. Även polyuretan torkar med värme, vissa företag bota polyuretan med ultraviolett ljus också. Denna process gör det polyuretan och fläcken att klibba bättre på träet, samt göra polyuretanet hårdare. UV-härdad golv är också mycket mer hållbart, så att de kan vara mer kostnadseffektiv med tiden; de har blivit vardagsmat på golven av fabrikerna.

Aluminiumoxid för nötningsmotstånd

Att köpa en färdigbehandlade ädelträ med aluminiumoxid är lämpligt för villaägare som föredrar en starkare och mer slipbeständig lövträ. Använda förskott teknik för att kombinera aluminiumpartiklar med uretan, detta prefinished beläggning hårt och hållbart. Aluminiumoxid kombineras vanligtvis med standard uretaner som ett täckskikt. Däremot kan flera beläggningar av aluminiumoxid gör golvet ser tråkig. Det är oftast appliceras som en enda päls att göra för en mer glänsande finish.

Akryl för tung trafik

Akryl impregnering hänvisar till processen för att injicera akrylmonomerer i det översta lagret av trä. Denna process gör träet hårdare och mer motståndskraftig mot korrosion. Akrylmonomerer är också sammanhållande när de kommer i kontakt med trä korn, vilket gör en bra sealer. På toppen av akrylmonomeren är ytterligare ett lager av beläggning, typiskt polyuretan, för att skapa en mer slitstarkt topplack.

Keramik för Seghet

Keramiska beläggningar är en av de svåraste och korrosivt resistenta beläggningar på marknaden idag. Men på grund av hårdheten, kan det bli spröd och ibland splittras när det träffas av tunga eller fasta ämnen. Denna beläggning kombinerar keramiska partiklar med uretan och är en topplack finish på lövträd. Keramiska beläggningar är det bästa alternativet för seghet och nötning, men de får inte vara ett perfekt alternativ för platser, som kök, där fasta ämnen har en hög risk för att tappa på golvet.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com