Hur Skär Miter Gemensamt för Beam

Hur Skär Miter Gemensamt för Beam

Mitra lederna kan skäras för balkar på antingen insidan eller utsidan av huset. Dessa balkar används ofta i takbjälkar när du bygger husets tak. När två strålar träffas på toppen av ett hus, de bildar en 90 graders vinkel. För att bilda den vinkeln, måste de två strålarna vardera snedskurna vid 45 grader. Oavsett vilken storlek virke balkarna är gjorda av, kan de snedskurna med hjälp av en geringssåg.

Instruktioner

•  Kör ett måttband längs balken du kommer att skära och markera längden som måste skäras. Dra en rak linje tvärs balken med en penna så det syns nog att se när du skär den. Upprepa processen för den andra strålen kommer du att skära.

•  Ställ in din geringssåg på en plan och stadig yta. Anslut den till närmaste uttaget och ställ den första strålen i geringssåg. Skjut strålen upp ordentligt mot staketet av sågen, skjut in det i sågen så bladet är även med din penna märke.

•  Dra ratten sitter på framsidan av sågen. Vrid bladet av sågen till 45 grader i den önskade riktningen, beroende på vilken sida balken kommer att installeras. Dra åt knoppen för att fästa bladet på plats.

•  Slå på strömbrytaren för att starta sågen och dra ner försiktigt på spaken. Ta bladet av sågen rakt genom balken tills en fullständig snitt har gjorts. Släpp kniven för att stoppa den från att köra. Stäng av sågen. Dra snittet strålen ut och mäta att kontrollera korrekt snitt gjordes.

•  Skjut den andra strålen i sågen och vrid bladet av sågen till 45 grader i motsatt riktning. Skär strålen precis som tidigare snittet gjordes. Butt de två tillsammans för att se till att de bildar en 90 graders vinkel, samt att rätt längder klipptes.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com