Vilken typ av Nails används för att installera Slate Roofing?

Vilken typ av Nails används för att installera Slate Roofing?

Slate tak blir en förlorad konst. Det är ofta svårt att hitta takentreprenörer vill eller kan installera skiffer tak. Skiffer är tungt och arbetskrävande och kräver specialverktyg. Men fördelen är att medan asfalt takläggning varar bara 20-30 år, kan skiffer lätt senaste 150 åren. Dålig kvalitet naglar rostar så småningom så nyckeln till en långvarig skiffer tak är att använda rätt naglarna.

Traditionell Slate installation och byte

Typiska skiffer är 10 av 20 inches med två hål en tredjedel av vägen ner från toppen. Dessa skiffer spikas till horisontell trä ribba (1 av 2 inches eller 1 av 3 inches) eller eller ens 1-tums-tjock tak hölje. Raden av skiffer ovan kompenseras med hälften och täcker naglarna i raden under. Reparationer kan göras med hjälp av en griffeltavla ripper som faktiskt drar naglarna fram under skiffer ovan, att låta en enda skiffer som ska tas bort.

Galvaniserad spik

För att förhindra naglarna från rost, är naglarna ofta galvaniserade, vilket innebär en zinkbeläggning läggs till naglarna. Det finns två typer av galvanisering: ". Elektrogalvaniserad" "hot doppat" och Varma doppade naglar har en mycket tjockare beläggning av zink och är därför mer rosttrögt. Hot doppade naglar är den enda typ av galvaniserad spik som rekommenderas för användning med skiffertak på grund av den långa tid som krävs för dem att stanna kvar rostfria.

Andra typer av Slate Roofing Nails

De flesta av de traditionella skiffertak i USA konstruerades med användning av varmgalvaniserat naglar. Men vissa institutionella och exklusiva moderna skiffertak använder koppar naglar. Dessutom några av de tidiga skiffertak använde kvadrat cut järn eller stål spikar.

Nails för Reparationer

Eftersom det är omöjligt att komma under skiffer ovan att köra i nya spikar, är skiffer krokar drivs mellan de två griffeltavlor med kroken i nederkant när reparation behövs. Ersättnings skiffer skjuts sedan på plats och kroken förhindrar den från att glida tillbaka ut.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com