Hur Limma Badrum Paneling med murslev

Hur Limma Badrum Paneling med murslev

PANEL finns i många olika typer av material, allt från plywood och väggpaneler till plastfolie installeras som paneler i badrum och andra våtutrymmen. Medan den vanligaste metoden för vidhäftning av badrummet panel är med lim prickade över installationsytan, kan du också sprida limmet på väggen med en murslev för att skapa ett jämnt lager lim för hela panelen. Denna fullständig täckning ger inte bara stöd för paneler, men är också snabb att installera och kräver lite i vägen för snickeri skicklighet.

Instruktioner

•  Pre-cut alla dina panel bitar innan du limmar dem på väggen, så att du kan installera dem snabbt och enkelt. Torr låg en bit panel på väggen, och skär den att passa om det behövs. Rita konturerna av pjäsen på väggen med en blyertspenna. Upprepa processen för varje efterföljande stycke, och stapla dem nära din installationsområdet för enkel åtkomst.

•  Gör nödvändiga nedskärningar runt armaturer med hårdmetall hålsåg bit fäste för din borrmaskin. För elektriska box utskärningar, borra genom paneler i hörnen av rutan när du markerar det med ett måttband och penna. Sätt i en sticksåg i ett av hålen, och skär från hål till hål för att ta bort rutan utskärning.

•  Bred ett lager av lim på väggen i det område som du drog för din första bit av paneler. Använd tandspackel, och se till att limmet slätas helt över installationsytan. Arbeta dig upp från botten till toppen.

•  Tryck på panelen på plats, och använda rullen för att trycka på arket i limmet över längden och bredden på panelen.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com