Definition av Egress Belysning

Definition av Egress Belysning

Ett strömavbrott är en långsiktig eller kortfristig förlust av elkraft till en byggnad eller område. Avstigning belysning används för att ge en ljuskälla efter ett strömavbrott.

Definition

Avstigning belysning är en batteridriven belysningsanordning som är utformad för att starta automatiskt i händelse av att en byggnad förlorar ström från sin huvudsakliga försörjning. Avstigning lampor är en vanlig tillsats i bostadshus som innehåller höga occupancies, såsom en sovsal, och i kommersiella byggnader. De flesta statsbyggnormer kräver att äldre byggnader har avstigning belysningsanordningar installerade.

Design

Avstigning lampor består av en eller flera lysdioder (lysdioder) eller glödlampor. Utrymningsbelysningsenheter innehåller reflektorer, vilka används för att intensifiera och fokusera ljus som emitteras från de dioder eller glödlampor. Denna reflektor är antingen placerad bakom ljuskällan eller har formen av ett lock som passar över avstigning armatur. Ljuskällor kan ofta roteras för att peka mot brand utgångar eller andra områden där nödbelysning kan behövas.

Installation

Avstigning belysning kan installeras via anslutningar till ett blybatteri bank och kontrollavgifter som kan leverera armaturer i hela byggnaden. Avstigning belysning kan även installeras med självständiga beslag, vilket kan ansluta till ett batteri, laddare och andra styrutrustning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com