Hur man väljer Vinyl Siding Färger

Vinyl spåranslutning är en lättskött alternativ till ommålning ett hem. Kostnaderna för vinyl varierar, men det kan spara pengar över tiden genom att förhindra behovet att måla ditt hem varje fem till 10 år. Till skillnad från färg, inte vinylbeklädnad inte chip eller skal, och de flesta former kan lätt rengöras med en snabb spray med trädgårdsslangen. Installera nya vinylbeklädnad kommer att ge ditt hem exteriör en fräsch, rent utseende. Välj en färg på vinyl som du vet att du kommer att vara nöjd med på lång sikt, för om du ändrar dig i framtiden, är det enda alternativet för att ersätta sidospår.

Instruktioner

•  Fråga din husägare förening för en förteckning över godkända färger för fasadbeklädnad. Inte alla stadsdelar har en husägare förening. Om du råkar bo i en som har dock föreningen kan tvinga dig att byta ut din vinyl sidospår om färgen inte faller inom de förinställda riktlinjer.

•  Välj märket på vinyl som du vill installera. Så att du vet i förväg vilka färger du har att välja på i stället för att falla i kärlek med en färg, bara för att upptäcka att det inte är tillgängligt i märket på sidospår som du har valt.

•  Utvärdera dina framtidsplaner för kvar i ditt hem. Om du har planer på att sälja din bostad vid något tillfälle, kanske du vill välja en neutral färg. Även om du föredrar en ljusare nyans, neutrala färger är mer benägna att tilltala fler köpare och hjälpa dig att sälja din bostad snabbare.

•  Välj en färg som matchar färgerna på dina luckor och trimma ganska bra. Om en färg på vinyl sidospår sammandrabbningar med ditt trim och fönsterluckor, kommer du att belastas med ökade kostnader för att ha dessa poster målas.

•  Fråga efter prover av faktiska sidospår i olika färger som tilltalar dig. Undersök proverna på ett avstånd i varierande nivåer av solljus för att få en god uppfattning om hur färgen ser ut på ditt hem vid olika tider på dygnet.

•  Tänk färgerna på grannarnas hus. Detta kommer att hjälpa dig att välja en färg som antingen gör ditt hem blandning i bra eller skiljer det från de andra hem i närheten.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com