Rosa, Gul & Grön Sovrum Idéer

Rosa, Gul & Grön Sovrum Idéer

Ditt sovrum är en av de viktigaste rummen i ditt hem. Itâ € ™ s där du tillbringar en betydande mängd tid avkopplande och vila. Medan dekorera ditt sovrum är mycket roligt, kan du lätt bli överväldigad med det stora antalet designidéer som finns. Detta gäller särskilt när man arbetar med en definierad färgschema som rosa, gult och grönt.

Neutral

Neutrala färger bidra till att skapa utrymme i ett sovrum. Måla sovrumsväggarna en varm gul. Använd matchande möbler i trä för sängbord och byrå. Lägg en stoppad sänggavel för kontrast. Leta efter en stol eller liten soffa i mjuka, rosa sammet för att lägga en del av textur och komfort. Lägg fasta sängkläder i en varm gul färg som passar till rummet färg och kombinera med en solid limegrön överkast att göra sängen en brännpunkt. Välj konstverk i dämpade nyanser av grönt, gult eller rosa för att ge ett stänk av färg. Lägg accenter i rosenfärgade pinks att spela ut färgen på stolen.

Charmig stuga

Införliva rosa, gult och grönt som en del av en stuga tema, vilket gör mindre sovrum verkar charmig och nyckfull. Välj dessa färger i pasteller för en mjukare look. Måla väggarna pastellrosa. Välj fasta sänglinnen i olika nyanser av gult eller grönt. Leta efter broderade kuddar eller ett täcke i en paisley, blommor eller randigt mönster. Blanda och matcha mönster. Använd ljusa sovrum möbler i pastellfärger, vitt eller ljust trä för att komplettera rummet. Leta efter fasta pastellrosa gardiner i ett ljust, luftigt material, såsom linne eller lätt bomull, i långa paneler för att flankera fönstren.

Mixa och matcha klart glas bord tamps med pastell lampskärmar eller leta efter en liten ljuskrona att hänga från taket. Hellre än att lägga konstverk till rummet, Better Homes and Gardens föreslår hänger en vintage spegel med ett sidenband i en färg som matchar väggarna. Använd ett band för att säkra din favorit fotografi i metallramar, antingen guld eller silver, på väggen också.

Samtida

Ett rum med en massa fönster och slanka, raka linjer är perfekt för en modern stil sovrum. En modern stil handlar om att hålla designen enkel. Använd en enda färg för olika rumselement. Till exempel, måla dina väggar en nyans av grönt. Du kan lägga till en enda rand eller gränsen i en kompletterande färg av grönt för att lägga dimension eller måla en av väggarna en annan nyans av grönt för kontrast. Välj fasta gula lakan. Bär den gula färgen till fönstret behandlingar och använder ett golv till tak gardin eller överväga att dämpade glas fönsterrutor för att ge avskildhet. Lägg rosa accenter, såsom dekorativa skålar eller vaser. Välj modern konst i pinks eller lägga till en dämpad rosa matta för textur. Massivt trä möbler med metalldetaljer fungerar bra i ett modernt rum. Använd vägg lampetter i metall för att matcha möbler accenter för belysning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com