Typer av pneumatiska Nails Används i Construction

Typer av pneumatiska Nails Används i Construction

Det finns många storlekar av pneumatiska naglar som används i bygg inramning, särskilt i bostäder utformningen av enfamiljshus. Pneumatiska naglar skjuts in i trä inramning medlemmar med högtryckspistoler som arbetar med tryckluft.

Typer / Storlekar av Pneumatic Nails

Varje spik är utformad för ett specifikt ändamål. Inramning spikar, till exempel, är 1-3 / 4 inches till 3 inches lång med en bred skaft (bas av spik) och användes för att fästa träreglar att sill plattor eller andra reglarna.

Användningar

Pneumatiska naglar kan användas för grov inramning eller uppförande av en byggnad. De kan också användas för inredning efterbehandling.

Finishing Nails

Finish naglar varierar i storlek från 3/4 inches till 2-1 / 2 inches och är huvudlös (har ingen skaft). Finish naglar används för fint arbete, liksom köksluckor, och kräver en annan pneumatisk pistol än inramning naglar.

Pneumatiska spikpistoler

Pneumatiska spikpistoler kräver normalt högtrycksluft levereras av en gas eller elektrisk luftkompressor. Dessa kompressorer varierar i storlek från 10 gallon till över 50 gallon av tryckluft.

Säkerhet

Pneumatiska spikpistoler är att aldrig pekade på någon eller något annat än material som ska förankras. Se till att alla pneumatiska pistoler bibehålls i gott skick och smörjas minst en gång i veckan, beroende på användning.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com