Hur Cut Metal bjälklaget

Hur Cut Metal bjälklaget

Bjälklaget är en horisontell bit trim ligger strax under takfoten på taket, vinkelrätt takfotsbrädan. Det kan vara antingen fasta eller avluftas. Bjälklaget finns i trä, vinyl eller metall och måste kapas till storlek. Bjälklaget är installerad horisontellt och glider in i J-kanalen vid den övre delen av sidan av huset. Ventiler i bjälklaget tillåter luftflödet på vinden. Innan kan installeras bjälklaget måste den mätas noggrant och skär till rätt storlek. Skärmetall bjälklaget är lite mer utmanande än vinyl eller trä.

Instruktioner

En klättra på en stege och mäta undersidan av takfoten av taket. Kör ett måttband från där väggen möter huset ut till den främre kanten av taket och registrera mätningen - cirka 12 inches i de flesta fall.

•  Lägg en bit metall bjälklaget på en plan yta och mät inspelade avstånd som börjar i eithr änden av bjälklaget. Rita en liten linje med en svart markering på önskad cut platsen.

•  Rada upp en T-torget vid snittet plats och dra en rak linje hela vägen över den del av bjälklaget. Detta kommer att säkerställa ett rakt snitt görs hela vägen över med tenn skärmklipp.

•  Håll bjälklaget ner med din icke-dominanta handen och grepptenn snips i din dominanta hand. Klipp längs linjen med tenn skärmklipp. Tin snips fungerar ungefär som en sax. Fortsätt att skära rakt längs linjen tills arb har skurits i två delar.

•  Klättra upp för stegen och skjut den kapade bjälklaget stycket i läppen av J-kanalen. Verifiera att det är jäms med undersidan av taket på framsidan och upprepa processen för alla andra delar av bjälklaget tills undersidan av taket är täckt.


© 2019 kirksrv.com | Contact us: webmaster# kirksrv.com